Dagen före...

Det här är ju bara inte sant, har aldrig haft så här mycket att göra inför en jul någongång. Just nu känner jag inget positivt alls med jul. Vaknade i morse med att jag skulle göra julskinkan klar. Ett problem mindre men inte då, jag i ett nötskal tog inte fram den ur frysen igår så nu sitter jag o väntar på att den ska tina. Är inte klar med julklappar än ringde och bokade ett nintendo ds till F på fm ska hämta det senare när jag är klar med städning och varit till mamma och hjälpt henne förbereda maten till i morgon.

Fan att pappa skulle bli sjuk nu, jag har så jäkla mycket att göra hemma men måste och vill hjälpa till hemma hos mamma o pappa oxå. Jag vet att pappa inte orkar mera och mamma har det nog jobbigt endå. Men hur mycket ska man orka själv då, jobbar heltid, jobb hemma, jobb hos mamma o pappa när ska man få vara ledig då?

Nu måste jag börja städa, usch för denna jul är helt slut.

Morgonstress

Nu har jag lämnat F på skolan och H på dagis, det är mycket på morron. Ska hämta mamma o pappa snart ska följa med och hjälpa till med handlingen, pappa orkar inte gå i affärer nu så han släpper vi av hemma hos min bror. Hoppas att det inte är så mycket folk ute i farten, måste vara hemma till kl 13,00 annars blir min chef inte så glad tror jag. Det sket sig i lör med min myskväll, precis när man gjort i ordning och ska lägga sig på soffan ringer telefon. Det var M som ringde hon vela komma och hälsa på, bara roligt med besök så min filmkväll fick vara. M hade sin pojkvän med sig och en flaska martini, slutade med att vi drack upp den och några passoa.

Blev lite tungt framåt midnatt när man visste att man skulle börja kl 07,00 dagen efter  men man slocknade som en fura och var inga problem att ta sig upp.

Nä, nu måste jag iväg!

Nu är det inte långt kvar!

Snart bara 1 vecka kvar till jul, längtar. Jag är verkligen en julmänniska, tar lite tid i år med allt julstök men snart så är jag klar, Några tomtar kvar och pepparkakshuset ska göras. Sedan är det ju alla dessa julklappar, kommer var ute i sista minuten igen med dom. Det är så tråkigt att alltid panikhandla, men får man lönen sent så får man. Sedan är det ju upp till mig kanske att sätta gränsen någonstans, men jag vill ju köpa allt som mina tjejer önskar sig och då tar det lite tid.

Ikväll tänker jag bara ligga på soffan och vräka i mig godis o kolla på en bra film, rå om mig själv heter det. Den här månaden behöver man inte ha dåligt samvete om vågen tickar uppåt istället för nedåt va? 


 image14    Taskigt läge :-)

God luciamorgon!

Skönt att vara ledig, En liten sovmorgon fick man iaf. Idag ska jag till tandläkaren igen, bitit bort en bit av en fyllning. Lätt hänt om man idisslar maten, ha ha ha. Ska hälsa på min yngsta bror efter det, länge sedan jag var dit. Han skulle försöka skaffa fram mera information om pappas läge, Jag hoppas att det här går bra. Tänk vad livet är orättvist, när man har vuxna barn och går i pension så ska man väll få ha det bra. Men inte, då kommer alla j.....a krämpor.

Jag måste bara skaffa ett kort på min äldsta brors hund, jag fick nästan en chock när jag träffade henne. Har aldrig sett en sådan bjässe, stor som ett hus men supergullig.

Nu ska jag hoppa in i duschen så det blir lite fart här, måste nog ha skoteroverall idag. Sååååå kallt, som sagt jag hatar kyla. Jag måste nog flytta utomlands, ska någon följa med :-)

Tjing Tjong!


image18

Fasters goklimpar!


Hur kan man se att detta bord med stolar är till försäljning av en MAN????

Det är ganska lätt att se, faktiskt!!!

     image13

 

Detta bordet var till försäljning på nätet.

Hur kan man se att det var till försäljning av en man???

Kan du lösa gåtan?

Se på bilden och gissa.






















 OK, titta i spegeln.

KOM IHÅG, när du tar bilder för att lägga ut på nätet,

SÅ TA KLÄDER PÅ DIG när du tar bilden!!!

Denna bild är hittad på nätet, under köp och sälj.


                  


Hej Hej

Det har varit en väldigt kort helg, jag hinner ingenting. Igår Lör var jag, c och hennes barn i Valbo och shoppade julklappar. Det tog hela dagen och är inte ens klar till hälften, minskar ingenting på önskelistorna från tjejerna tycker jag. Vi såg Magnus Uggla i Valbo, han var där o signerade sitt nya album som för alldel är ganska bra.
Det är då en cool kille med tanka på att han är över 50 bast.
När jag kom hem blev det en drink "passoa" och ladies night på tv:n, sedan var det natti natti. Helt slut, jag som älskar att shoppa men inte vid julstressen.

Idag har jag försökt lagt golv i hallen, går åt h....e, blir så j...a förbannad när det inte går som jag vill. Bättre lycka en annan dag, skiter i golvet idag. Risk att något går sönder annars. Dags att plocka undan lite leksaker, fanny har haft kompisar som sovit över hela helgen, kan ju tänka er hur det ser ut då. 

Måste laga mat, ingen aning vad jag ska hitta på. Igår åt vi hemmagjord pizza, blev kanon.

image12 

Hoppas ni har haft en trevlig helg?





Fredag

Vad det har varit mycket på sistone! Ett glatt besked på telefon nyss, pappa har fått permission över helgen. Vad skönt, det första jag ska göra när jag vaknar imorgon är att åka till mina föräldrar och ge pappa en bamsekram. Kämpa på pappa, älskar dig!

Ikväll ska C o jag dricka lite glögg, det ska bli gott. Var 1 år sedan nu, tänk vad tiden går fort. Nu ska jag hjälpa min minsting med badning, hon har hittat en spritpenna och målat ansiktet blått. Det här ska ju verkligen bli kul att försöka få bort det, nej nej nej.  Grattis H, du lyckas ju med allt!

image19


Längtan...

Snacka om att jag längtar tillbaka hit!

Dags för en utlandsresa snart.

image11


image12

Ser ni mig :-)



Pipparkaka

Grisar och julbockar i all ära, men nu är de äntligen här, kakformarna som får granen att resa sig och juleljusen att glöda. Pipparkakan är född. Bjud hem dina vänner på ett annorlunda pepparkaksbak. Eller varför inte pigga upp julafton med en plåt kärlekskranka kakor. Inspireras av en lustfylld jul


image9

Åland

I lördags åkte vi till Åland. Det var bland den roligaste resa jag gjort, sov inte många timmar på den här helgen :) Jag åker då hellre till åland än går ut på krogen, man tröttnar aldrig. Träffade ett gäng från örebro som vi hängde ihop med, de visste verkligen hur man skulle ha roligt, C och jag har då inte skrattat så mycket på sistone som vi gjorde.
Tänkte faktiskt fixa lite foton från resan men men det blev lite för många barbesök så några foton blev det inte mycket av :-)

Kanske nästa gång vi åker, resan är redan bokad!

Ha det bra allihop, själv ska jag försöka få något gjort här hemma. Har inte hänt så mycket på den fronten :(

image10 En kanonbåt! Den bästa :-)

image15

Ett fyllokort blev det :)

image16

Den godaste drinken som finns!

RSS 2.0