Allt ordnar sig till slut!

Har inte mycket att skriva mer än att jag har fått iordning på mycket som varit jobbigt ett tag och det känns hur skönt som helst, Snart är allt fullbordat. Var hem till C igår och sjöng singstar och vi fick en rolig fredag kväll. Måste smygträna lite till vi åker till Stockholm och hälsar på, då ska vi visa dom :)  Mycket som händer innan jag kan åka, Fanny fyller 9 år, mamma fyller och jag fyller 30. Kan lugnt säga att jag har haft 30-årskris men ser verkligen fram emot festen det kommer bli roligt.

Hinner inte skriva mera nu ska snabbt in till Sandviken och handla sedan hämta min älskling hemma hos en kompis ser inte min stora tjej så mycket nu för tiden, börjar bli stor nu. Måste ta mig i kragen och lägga in lite bilder har blivit ett antal.  

Ha det bra!

Sandra ta det lugnt ikväll jag och tjejerna kommer och hälsar på imorgon och då är det bäst att du är pigg :-)



Den här är till dig pappa.


En snabbis!

En snabb uppgradering om helgen:

Var på ladies night i gävle och det var såååå himla kul över 3000 tjejer som skriker som galningar efter alla på scen, galet :) Martin Stenmarck är en riktig goding han kan verligen underhålla och jäkligt duktig på att sjunga. Ångrar inte att jag gick på det här det var värt varenda krona, Kunde få hålla på en stund till lite för kort tid. Efter showen tog vi en svängom på dansgolvet och besökte baren efter det åkte vi till Max och köpte hamburgare. Skulle absolut ha mat men slutade med att jag hittade den i kylskåpet på söndagen inte ätbar då, tyvärr.

Nu måste jag få upp lilltjejen här hemma hon sover fortfarande en riktig sömntuta. Ska till doktorn kl 10,00 så nu blir det raketfart.

Ha det bra!!!!!!

Ladies night!

Idag har jag jobbat som vanligt det kändes helt ok på jobbet idag och det har det inte gjort på länge något positivt iaf. Meningen att jag skulle åka till åland på fredag men avbokade den resan idag det var inte särskilt kul att göra det men jag tror jag och tjejerna får riktigt roligt för vi ska på:



Vilken party kväll det kommer bli!


Tänkte gå på ladies night förra året men fick förhinder så vi kommer nog inte ångra att vi går på det i år.


Måndag!

Hej! Har inte varit något speciellt idag, jobbat till 15,30 och sedan åkte jag till mamma och hjälpte henne med att göra ren altanen. Känner att man måste åka dit och hjälpa henne med det mesta men hur ska man hinna allt. Har mycket att göra hemma själv oxå. Är fortfarande förskyld förstår inte varför den aldrig går över??? Har pågått i flera veckor och jag börjar bli ganska trött på det. Ikväll ska jag ta det lugnt, slänga i en maskin tvätt och laga mat sedan blir det soffläge. Packa skol och dagisväskorna till imorgon är nog smart att göra ikväll inte så kul att stressa med det kl 06,00 på morgonen, Vi är inte så morgonpigga någon av oss.

Få se hur det blir med soffläget ikväll, just nu är det krig mellan mina flickor denna syskonkärlek. Men det är att försöka slå dövörat till och hoppas att de blir sams fortare än att jag måste gripa in.

Ha det bra!

Ge mig styrka!

Ja ja, jag skrev äntligen helg sist men vilken helg jag fick. Min chef ringde 08,30 på lördagsmorgonen och sa att Jag måste komma och jobba har ringt till 10 stycken och ingen kunde. Det var inte kul att bli väckt av men det var bara att skynda sig,  10 minuter tog det sedan var jag på jobbet :(

Men det kommer in lite extra klirr i kassan och det är inte fy skam när man har en tjej som fyller 9 år snart och har önskat sig hela världen. Låter ungefär så här  - Mamma mamma jag vill ha en

* Cykel
* En ny mobil
* Stereo
* Ett nintendo Wii
* Spel till nintendo Ds
* Spel till Playstation2. m.m

Ja, listan är lång. Jag önskar att jag skulle kunna ge barnen allt de vill men det går tyvärr inte.

Idag har jag verkligen inte gjort någonting, bara tagit det lugnt och det har jag inget dåligt samvete för. Annars har jag mycket att tänka på och jag kommer ingenstans med alla tankar. Om man kunde få lite hjälp på traven så skulle det kanske underlätta lite men men det är som det är....



Äntligen helg!

Idag var det verkligen skönt att gå hem ifrån jobbet, ledig i hela 3 dagar. Behövs verkligen när man inte känner sig 100% I lördags hade jag verkligen superkul, jag och Carola hade en liten kräftskiva och sjöng singstar. Måste ha varit något fel på det spelet när det bara stod tondöv eller wannabe på mig =) Vi åkte även till Living Room och nu förstår jag ännu mera varför vi hellre åker till Åland, vi var äldst på det där stället. Nä du Carola nästa gång blir det gammeldans! Nu ska jag slänga i mig mat och åka till pappas grav och plantera lite höstblommor har varit helt inställd på det hela dagen så det är bara att pallra sig dit fast det regnar. Pappa ska helt klart ha det bästa, saknar han så oerhört mycket så det gör ont =( Hörs!

RSS 2.0