Lite fåordigt, som alltid nu för tiden!

Herregud! Vilken resa, har nog aldrig varit så många borttappade minnen någongång och det värsta av allt är att de inte kommer tillbaka för en lucköppning heller.... Plus att mobiltelefonen är spårlöst försvunnen :( Men det var bara att ta nya tag men det saknas många nummer och ingen saknar mig heller för nu när man vill så är det inte en jävel som hör av sig... Ring så jag får lite nummer nu då!

Brorsan sjöng karaoke på lördagen och det slår då allt, brorsan du är bäst och den där Jerry Williams looken du hade glömmer jag aldrig :)

Kan oxå bara nämna att jag tänker på Linda och barnen och alla andra som stod Tony nära idag, väldigt tragiskt. Jag lider med er allihopa.



Några ord!!!

Hejsan! Har ingen ursäkt för att det har varit dåligt med uppdatering på sistone, ren lathet kanske...

Nu har Fanny haft vattkoppor och Hanna har det nu, skönt när detta är över så vet man att nu är det gjort :) Nu börjar det närma sig en ålandskryssning, den 22/5 då gör vi östersjön osäker igen :) Mycket som måste fixas inför den, det ska klippas och färgas hår, handla kläder och fixa lite från bolaget.....  Skulle så gärna vilja ha en digitalkamera till jag åker men det får vänta. Sandra fixar det mesta med bilder iaf, förstår inte hur hon kan komma ihåg att fota under en hel kväll :)

Nä, nu ska Hanna och jag sätta oss och äta glass. Hon har frågat efter det i 2 timmar nu så det är väll på tiden att jag lyfter på röven och serverar henne det. Måste väll göra henne sällskap och sleva i mig jag oxå :)

 Se så glad man blir när det är PARTY!!!! :)


Har lovat bror med familj att vi ska grilla någon helg och Cicci o jag ska ju dricka upp gallianon så det måste vi bara försöka klämma in så fort som möjligt. Blir nog lite singstar och guitar Hero då, det är ju så kul.....

          

Vet att dessa två tyckte det var riktigt roligt så de ska väll få visa sina skickligheter en gång till :) Men då jäklar Cicci ska jag nog lyckas haffa dig på bild......

Ok, nu blir det glass. Ha det så bra!

RSS 2.0