Hejsan alla glada!

Hej Hej! Nedräkningen har börjat om två veckor är det semester, härligt :)

Imorgon Måndag åker Maria och jag till Täby ska ta en nostalgi tripp och uppleva gamla minnen det ska verkligen bli roligt. Ska låna mammas bil hoppas verkligen att det går bra blir det något med den är det lika bra att hålla sig kvar där.

Har inte hänt så mycket i veckan förutom min och Carolas cykeltur i onsdags. Började på puben med öl och kebab, mums. Vidare hem till Isabella och tog några kahlua shots sedan hem till Britt-Marie och drack grogg framåt 01,00 var det att hoppa på sadeln och cykla hemåt.

En riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap!

Nu är det läggdags måste vara pigg när jag kör imorgon och i mammas bil dessutom, håll tummarna :)

Liseberg!

Hej! Nu var det ett tag sedan sist, vad har hänt under tiden då. Varit i Göteborg i 4 dagar och det var hur mysigt som helst en fin stad. Det bästa för en galen tjej som mig var en hel dag på Liseberg där trivdes jag som fisken i vattnet, den roligaste karusellen var uppswinget.

 
Åkte den dessutom när det var Fredag den 13:e, galet!



Göteborg ska jag absolut till flera gånger, mycket shopping, god mat och dryck, paddan, mycket spårvagn blev det, fint hotell, avenyn lördag kväll när de visade Sverige - Spanien på storbildsTv var verkligen en upplevelse.

En lyckad resa var det iaf!

Sedan har det ju varit midsommar oxå men det var inget speciellt, jobbade hela midsommarhelgen som vanligt. Skyndade mig till midsommarstången så jag skulle få se mina flickor dansa, de var så fina! Åkte hem tog några cider och grillade sedan var det fort i säng och upp och jobba.








Sjukt!

Hejsan! Läste en notis om Fredrik Ljungberg hur normalt är det egentligen att få en lön på 1,4 miljoner i veckan för att spela i West Ham, är inte det lite sjukt ??? Och inte nog med det han får nog in en hel del på att marknadsföra sig med modell jobbet för Calvin Klein oxå, den killen har inte brist på pengar inte.

  Inte dumt alls "Freddie" :)


Sommar :)

Äntligen har det blivit härligt väder, varit lite för varmt denna vecka men jag ska inte klaga. Hur länge har man egentligen väntat på att det ska bli sol. Fortfarande trött och sliten tar lång tid innan man blir människa efter en ålandsresa.
Mina planer för veckan:

Måndag - Jobb 07,00-15,30
Tisdag - Jobb 07,00-15,30
Onsdag - Ledig - Skolavslutning!
Torsdag - Söndag - Göteborg :)

Någon som har något tips vad man kan göra i Göteborg mer än att gå på Liseberg???
Tänk på att det ska vara barnvänligt har mina flickor med mig :)

Nu ska jag ut och kolla vad mina busar håller på med iaf Hanna hon har mycket tok för sig.

Ha en bra dag! Kram

Ett gott skratt förlänger livet!

Hej hej! Den här helgen har varit helt underbar har inte haft så här kul på länge. Det är speciellt med att åka till Åland vi har aldrig haft tråkigt på en sådan resa och den här tog priset rejält. Har fortfarande ont i magen efter allt skrattande nu lär jag bara leva länge " ett gott skratt förlänger livet " och det blev många av det i helgen.

Bröderna Rongedal var helt klart bäst, vilka talanger * Synd att det var så mycket folk, var svårt att se dom så någon fotografering blev det inte :( Fick nöja mig med att sitta med en drink och njuta av musiken. Får ni chansen någon gång så gå och titta på dom!

Nu börjar mina ögon gå i kors, dags att krypa till sängs. Med ca 3 timmars sömn inatt så är man ganska trött vid det här laget, men det är absolut värt det. Ska kolla av min telefon och se om det finns några bilder från helgen som jag kan sätta in men det blir en senare fråga.

Natti Natti!

RSS 2.0