Tankar.......

Har haft världens jobbigaste dag på jobbet inte långt ifrån ett sammanbrott. Förstår inte vad jag gör på det där stället och jag förstår defenitivt inte vad jag gör med mitt liv. Alla försöker ha så goda råd att gör så och gör så men jag står fortfarande och trampar i samma fotspår och vet varken ut eller in. Varför är det så här?????

På lördag ska jag verkligen ha kul när vi åker till åland och bara vara mig själv och inte ha en massa krav som ska göras hemma, fy fan vad skönt...

Har redan börjat packa, mobilen är laddad med suverän partymusik. Bara till att inte glömma de super snygga högtalarna som gör så att hytt-taket lyfter :)

Och du din kamerakåta Håkan du kommer nog få höra ett och annat, iaf av min vän CaraCola :) Ursäkta Siv heter hon eller var det Pia :)

Nä, nu skulle det ha varit en strawberry daquari :) Kan fan inte stava till det :)

Synd att resan med bröderna blev inställd när jag fyllde men jag hoppas verkligen att en ny blir inplanerad så jag får ut och rasta dom lite på ålandsbåten.......

Nu måste jag hänga tvätt och tvätta upp jackan som jag ska ha på lördag, luktar verkligen inte gott av den. Massor utav rök, usch..... Vad kan det komma ifrån???? Äh, måste sluta med den där skiten och det värsta är att jag lovade min far att jag skulle sluta röka och har fortfarande inte gjort det, fy på mig. Förlåt pappa jag ska, jag lovar.

Kram på er!



Vad tiden går!

Hej! Tycker inte att det händer särskilt mycket i mitt liv just nu men tydligen för jag hinner ju inte skriva i bloggen....

Fanny har haft första träningspasset på dansen idag och hon tyckte det var jättekul, busfröet till Hanna var hemma hos Carola och hon stod på benen när jag hämtade Hanna så hon måste ha varit snäll :)

Sov dåligt inatt, tittade på denna film:

 Usch, riktigt otäck!

Nu går jag bara och längtar till på Lördag för då åker Carola och jag med Cinderella. Ska bli så skönt att komma iväg och släppa loss på dansgolvet :)

Ledig, eller ???

Hej! Vet ni vad jag gör på min lediga helg?

Jag bosatte mig hos min bror fredag-lördag och hjälpte dom med städningen tills dom kommer hem från thailand, hoppas att de blir glad? Jag tror att de blir det iallafall, de slipper plocka undan julen och dammsuga när de kommer hem. Nu kan de njuta av kallgraderna och snön när de kommer hem :)

Nu är det bara börja att göra samma sak hemma. Slipper ha långtråkigt den här helgen och spar pengar gör man oxå när man knappt går utanför dörren.

Skönt att ni kommer hem snart nu har ni varit borta alldeles för länge........



Stora Blå :)

Kan inte förstå hur den här födelsedagspresenten blev så omtalad, kan ni :)


En helt vanlig Singstar Kväll!!!

  Lilla Jag !!!!  

  Kicki !!!!

 Carola !!!!

Mina gobitar och Marias Emma!














Hemma hos Maria och Jonas 22/12 - 08

Lola!!!

        

Bara måste....... ; )





Vad tiden går fort....

Oj oj vad tiden går. Länge sedan jag skrev något, men jag lever iallafall. Har haft det bra och hade en riktigt rolig nyårsafton. Umgicks med Maria och Jonas. Åt god mat och dryck och sjöng lite SingStar. Har blivit riktigt frälst i det. Alltid kul att bjuda på sig själv. Var på karaokefest med några jobbarkompisar i lördags och det var oxå lyckat, kunde ha varit lite mer fart på stället men det löste sig ändå. Gick ut på Living Room och dansade, är man över 30 år så kommer man in gratis :) Ska man ta det som en pik eller att de vill ha dit lite mer äldre erfarna människor som lyfter stället :) Lola och jag har lite erfarenhet av att en del yngre är rädda för oss :)

Är husvakt åt broder en vecka till, de är i Thailand. Förstår inte hur man kan åka dit vad är det för kul med det. Inte ett dugg avundsjuk, va :)

Skönt att alla helger är över nu så man kommer in i vardagen igen. Flickorna har varit uppe så länge på kvällarna så det känns att man lever på morgonen. De vill inte kliva upp när det är dagis och skola, lika kämpigt varje dag. Hoppas att rutinerna kommer tillbaka och det är fort.

Snart drar Carola och jag till Åland och det ser jag fram emot att få komma bort och vila upp sig :) Tänk att ligga i hytten och läsa en bok och äta god mat och få sova ut :) Eller hur Lola???

Ska till Maria och tigga mig en kopp kaffe snart. Har man tur kanske man får en kaka oxå. Ska försöka att ändra på mitt liv nu. Kan inte fortsätta så här. Sluta röka och motion är ett måste nu om man vill visa sig på badstranden till sommaren, men det är såååååå svårt. Jag ska nog visa att jag klarar av det.....








 



 

RSS 2.0