Hejsan hoppsan.....

Det var ett tag sedan nu men det har inte hänt så mycket. Mitt liv består mest av att jobba känns det som, hinner inte göra något annat. Idag har jag jobbat till 15,30 åkte raka vägen och hämtade H på dagis sedan hem och fixa med mat efter maten åkte jag och hämtade F hos en kompis och sedan var denna dag snart slut.

Längtar till nästa ålandsresa nu, skönt att komma bort och tänka på något annat än alla tråkiga vardagssysslor och alla bekymmer. Inte långt kvar nu :)

Pappa kände sig inte bra idag när jag tänker på det blir man både arg o ledsen på samma gång. Det går upp o ned för oss allihopa nu, en mycket jobbig tid.

Är bra sugen på att köpa en ny bil och det lutar åt att det blir en sådan här när den dagen kommer!

image20




Fortfarande sjuk!

Har fortfarande inte tillfrisknat från denna förskylning, orkar inte göra någonting. Börjar bli sååå långtråkigt har inte varit utanför dörren på 5 dagar, det är då inte likt mig. Jag hatar att bara vara hemma jag måste ut och röra på mig. Hoppas att jag känner mig bättre till på mån då ska jag jobba har inte råd att vara hemma från jobbet en dag till, är snålt den här månaden endå med tanke på att det har varit jul.

Måste bara berätta att jag har inte rökt på 4 dagar idag, duktig flicka :) Nu ska jag verkligen försöka hålla det oxå!

Måste gå och vila mitt huvud exploderar snart. Vi hörs när jag blivit bättre.


SJUK!

Inte bra att vara ute och rumla på helgerna, helgen som va slutade med att jag åkte på influensan. Har nog aldrig varit så här sjuk någon gång, med 40- graders feber två dagar i sträck blir man riktigt trött på det här. Första dagen idag som jag känner mig feberfri, men jäkligt förskyld. Är det något jag hatar så är det att vara sjuk. Sitter jag och pratar om en flunsa när pappa är så sjuk som han är, nu var jag ego skämms på mig.

Tillbaka till helgen som va.
Jag och några till hade karaokefest, var hur kul som helst. M och jag blev kvällens popstar två ggr blev extra roligt då. Hatar att sjunga karaoke egentligen men inte efter några drinkar :)
Tog en krogrunda efter karaoken var oxå kul, avslutade kvällen med en pizza hemma hos M och somnade på hennes badrumsgolv, snacka om att man var sliten då :)

Få se om jag får in lite bilder senare!


Vilken dag!

Dagen började med att jag skulle till frissan, måste göra mig fin i håret när jag ska visa mina talanger i karaoke nästa helg :) Det gick bra, blev riktigt nöjd. Sedan skulle C o jag in på Ikea och köpa två lampor och ett överkast, slutade med att C köpte en 3-sitssoffa oxå. Men som vanligt så handlar vi först och tänker sen, där stod vi med en soffa som vi inte visste hur vi skulle få hem :) Började ringa runt efter en släpvagn, slutade med att vi fick åka till sandviken och hyra en. Helena körde med en släpvagn med kapell bakom, gick bra det oxå :)
Tills vi kom tillbaka med den, med en massa bilar på parkeringen så skulle jag backa med den. Gick ju inte alls, slutade med att vi klev ur bilen efter många försök och ropade efter en kille om han ville backa åt oss, han kunde inte heller så vi fick rulla tillbaka den. Slutet gott iaf, C fick sin soffa och den var skitsnygg. Har en sådan själv, bara färgen som skiljer.

 När C och jag är ute i farten, händer det alltid något. Detsamma gäller när jag har M med mig, är det jag som är dragningskraften till att skämma ut oss :)

Ha det bra allihop måste lägga barnen nu. Åker tidigt till globen imorgon ska titta på Disney on ice. Kul Kul

Tjing Tjong!

Hejsan! Länge sedan man hade tid att sitta här. Nu är det nytt år och jag har massor med nyårslöften, några är

 * Sluta röka
* Börja träna "på riktigt"
* Tänka på mig själv

kommer nog skita sig rejält med vissa men man får försöka bita ihop.
Julen har varit sådär, går bara inte koppla bort att pappa är sjuk. Är fortfarande så jävla förbannad över hur det ska vara. Nyår var den sämsta i mitt liv tror jag, sket sig rejält. Hoppas att det vänder snart med alla motgångar. Tog ett svårt beslut idag via sms, satt långt inne men var nog nödvändigt. Man måste gå vidare kan inte stå på samma ställe man måste komma någon vart oxå.

Det var bara negativt tror jag men så är det nu.
Ska rycka upp mig till nästa gång.

Tjing tjong!


RSS 2.0