Härligt med barn

Skönt med en lugn förmiddag. Efter lunch ska jag till skolan och ha ett utvecklingssamtal med Fannys lärare få se om hon nu är lika duktig i skolan som jag var :) Fanny och jag satt med samtalsfrågorna som vi ska gå igenom med fröken och en fråga visar då att hon har självförtroende

Jag - Vad tycker du att du är bra på?
Fanny - Att jag är fruktansvärt smart

Hon kommer nog klara av skolan hur bra som helst.

Kl 16,30 ska vi vara på folketshus där är det dansuppvisning, Fanny har gått en termin på funky Kidz och de ska visa sina talanger ikväll efteråt är det middag på restuerang bolaget och disco för barnen. Man kanske ska visa sina egna talanger på dansgolvet ikväll :) 









Lördag :)

Idag har jag och H haft sovmorgon hur härligt som helst, var väldigt behövligt har haft en tuff arbetsvecka men nu är man fit for fight igen. Min F har sovit hos mormor inatt och de har säkert haft det hur mysigt som helst ska hämta henne snart. Hon vågar inte cykla själv nu med allt som varit på nyheterna och allt prat i skolan om Engla. Jag förstår henne, knappt att man vågar släppa ut sina barn själv hur kan en människa göra något så hemskt det är för jävligt...



Ska sätta fart att städa så det blir klart någon gång måste åka och handla oxå måste bara ha ett par nya jeans, skor och jacka.

Idag skäms jag glömde att tända ett ljus för pappa igår, hur kunde det ske??? Ska åka dit snart och prata lite med pappa det känns skönt att sitta där en stund. Går inte en dag utan att jag tänker på pappa.


image42






Lugnt o skönt!

Skönt med en ledig dag från jobbet :) Den har jag tillbringat med att hälsat på en kompis har inte träffat henne på säkert två år men har haft kontakt genom msn. Hon fick en liten William i Januari, han var hur go som helst. Har glömt bort hur små de är, var länge sedan man hade en bäbis själv. Min minsting blir 5 år i Augusti, fy vad tiden går fort.

Sedan var det bara att åka vidare till en annan kompis efter det, fick en soffa och det var min räddning för tillfället. Tack snälla du!

Kvällen har jag tillbringat med mina flickor och haft det hur mysigt som helst, de är helt underbara.

image37









Piss helg!!

Vilken arbetshelg trodde jag skulle dö idag, har nog aldrig varit så jobbigt som denna. Nu sitter jag med världens ryggont, dax att gå till kiropraktorn och räta ut lite i ryggen. Trodde man skulle bli stark av ett vårdjobb men inte mycket kvar av min rygg inte :( Men jag överlever nog det här oxå, tillhör man eliten så överlever man det mesta :)

Är riktigt sugen att söka nytt jobb på sjukhuset, Får se vad som händer. Börjar bli på tiden att förnya lite saker i mitt liv och det går ju sakta men säkert framåt och det är inte fy skam.

Har kämpat i snart 3 år för att min dröm ska slå in men det verkar gå åt pipsvängen, hur länge ska man kämpa för att det inte ska gå för långt då?? Kanske dags att ge upp men det har jag försökt intala mig själv många gånger men har inte funkat.

Väntar man på något gott väntar man ju aldrig för länge säger man ju. Men jag undrar jag........................


Händer inte mycket!!

Hallå hallå!

Händer inte mycket här. Var ut och käkade med några arbetskamrater i fredags, mycket trevligt. God mat och en och annan shots gick ner. Blev en tidig hemgång och det berodde inte på mitt alkohol intag :)

Har börjat motionera, en vän inspererade mig och jag kan inte vara sämre. Nu börjar det hända grejer åt alla håll och kanter. Ska Helena få ordning på allt som varit stora problem på sistone?? Fortsättning följer :)


RSS 2.0