En bra jul!!!

Hej hej!!!!!

Har haft en bra jul och barnen är nöjda och det är väll det som räknas, Att de har haft det bra. Hanna blev överlycklig när tomten knackade på dörren, tur man har grannar som ställer upp :) Fanny har fattat hur det ligger till men det ska i allafall vara tomte. Var lite konstigt när man satt hemma hos mamma med bror och familj och pappa var inte där. Första julen utan honom, snyft!!!


 God Jul!

 

Matlagning på tapeten och förberedelser inför morgondagen. Bjudit hem Maria o Jonas på nyårssupé!


Våfflor :)

Bjudit mamma på våfflor ikväll, mums. Måste vara skönt för henne att komma bort och äta vet själv att det är inte kul att sitta ensam vid matbordet. Mycket roligare med sällskap. Har även hunnit med att julpynta och tvätta efter jobbet, piggare idag än igår. Kände jag mig nere och satt mest och deppade. Men med mera julpynt och få in en fin julstämmning så blir det här bra.





Äntligen hockey, länge sedan sist!

Jaha, vad har hänt sedan sist. Kan säga att det är inte mycket. Jobbat som vanligt, är så himla trött på det men har man något annat val. Tror inte det.

Har varit på hockey i lördags Brynäs - Djurgården, Poängen blev dock delad efter 3-3 och en mållös förlängning. Var ca 7500 där och såg matchen och bland alla dom såg man broders fru. Klart man ser henne, du ska då alltid utmärka dig Cicci :) Var en bra match fast det var utvisningsrikt.





Nu ska det ätas middag. Korvstroganoff och ris, I like it!!!!!!

Sedan ska jag försöka få mina barn att hjälpa till att städa. Tror ni jag lyckas :)


En ny vecka!

Jaha, då var det måndag igen.....

Har varit en lugn helg var till Carola i fredags på en liten fest och hade tok roligt :) Lördagen var i sofflägets tecken med cola, chips och Mamma Mia. Vad jag gillade den filmen, hur mysig som helst.

Söndagen var det bakning som gällde, lussekatter. Gick väldigt bra tills jag var på sista plåten då brände jag armen och jäklar vad jag skrek. Att det alltid ska vara något när jag väl tar tag i att baka. Men attans vad goda dom blev :) 
                                                                      
                                                                        


Nu ska det göras lunch och sedan iväg till arbetet, jobbar 13,30 - 21,30 med Carola ikväll så det borde bli en lugn arbetsdag. Vi funkar bra ihop på arbetet och efter arbetet. Vi är som skapta för varandra :)



Tack å hej för den här gången!!!


Äntligen helg!!

Blir en lugn kväll, ska hem till Carola och dricka glögg. Imorgon blir det bakning och plocka iordning kanske handla lite julklappar. Börjar verkligen bli dags för det.

Nu ska jag fixa mat, Hanna fick bestämma mat ikväll och det blev grillad kyckling och strips. Lättlagat så det var skönt att det blev det :)

Ha det bra så länge!!!!

Vilket skitväder!

Vilket väder, snöar och regnar. Om det ändå kunde vara lite kallt inte mycket för då fryser jag ihjäl så snön ligger kvar någongång.

Har varit till stan idag och tjejerna klippte håret, var verkligen på tiden. Slutresultatet blev väldigt bra, fina flickor. Annars är det bara jobb som gäller är ledig till helgen och det ska bli så skönt. Vet inte riktigt än vad som händer men något roligt blir det iaf.

Nu ska jag göra iordning flickorna för kvällen och fixa fram kläder åt Hanna till imorgon då det blir fotografering på dagis.


 
                En riktigt bra skiva!

Kattungar!

Är väldigt sugen på en kattunge men måste hejda mig. Brors katt fick 4 ungar, tror jag det var.
De är ju sååååå söta, kolla själv...


Pepparkaksbak!

Idag har jag varit till tandläkaren och allt var bra, vilken tur. Handlade lite och åkte till mamma och hjälpte henne att ställa in tvn, igen.

Nu har jag och tjejerna pepparkaksbakning, lyckades bättre nu än förra året. Nu har vi bara bränt en halv plåt, att jag aldrig lär mig.




Kan också säga att se Magnus Carlsson live i lördags var en upplevelse. Var inte meningen att jag skulle köpa hans skiva men när CaraCola skulle göra det så lära jag bara och det ångrar jag inte. Den var faktiskt riktigt bra.






Har inte svikit dig Martin :)

RSS 2.0