Glad Påsk!

Hoppas ni haft en trevlig påsk allihopa, själv har man jobbat. Ledig idag och det är så skönt, ska bara ta det lugnt. Fick en riktig chock igår, min F var till valbo med en kompis och skulle titta på The Poodles och Ola när F kommer hem sa hon: han var ju riktigt snygg och det var inte Ola hon menade utan the poodles, ola hade hon inte ens tittat på.

Det trodde jag inte man vet vad man har att vänta sig när F kommer i tonåren. En hårdrockare med percingar både här o där :)

Måste köra igång med hårdträning och smaldiet snart, inte långt kvar till sommaren om man ska våga visa sig ute på badstranden och det här med rökningen är ju inte bra. Måste ta mig i kragen och visa vad jag går för :)

image35


image36


Trodde faktiskt att en tjej som fyller 9 år föredrog en som Ola :)

Vaken natt!

Vilken natt! Lördag kvällen började med att H klagade över att hon hade ont i magen, mitt upp i melodifestivalen som är helig för mig. Fick henne till sängs ganska fort och hon somnade genast, lugnt trodde jag. Men men kl 03,00 i morse då kom det jag fasade för Magsjuka, fy då. Har sedan dess varit uppe och tvättat o tvättat och är livrädd att bli magsjuk det värsta jag vet.

Kanske ska göra det jag sa till brorsan när de hade magsjuka hemma, ta några vitpepparkorn det gör vi på jobbet när det förekommer. Men han hade inga hemma så han tog malen vitpeppar och blandade det med cola :( Kan inte ha varit världens goaste precis men han fick ingen magsjuka, alla andra i familjen utan han.
Är det en lyckoträff eller funkar det verkligen??

Vad tycker ni vann rätt låt??

image29


Bwo vann inte som var min favorit men Perellis låt var bra, Kommer säkert gå bra för henne. En låt till som fastnat är emty rooms med Sanna, det är en låt som jag alltid kommer tycka om för jag tänker på Pappa då.
                                                                    
   image33

image34 Bwo kommer alltid vara min favorit!                            






Vilket sjå!

Vilket stress det är på morgonen för det första ska man fixa sig själv och försöka väcka två tjejer som hatar att kliva upp på morgonen. De sitter alltid och halvsover medans de försöker peta i sig frukost efter mycket tjat borstar de tänderna och klär på sig. Inte många dagar som F kommer i tid till skolan, går inte säga något åt henne heller. Det enda hon säger då är " vem bryr sig " börjas redan ser verkligen i fram emot tonåren...

Ska snart hämta upp mamma vi ska ta en liten tur in till stan, tänkte bjuda henne på lunch är sugen på china mat idag. Blir gott innan man börjar jobba, har em idag och ingenting jag längtar efter just nu är så tröött på mitt jobb. Tror faktiskt ingen är på topp där har varit mycket tjafs, alla längtar väll efter semestern kan jag tro iaf jag. Men men det är ett tag kvar dit, vet inte riktigt när jag får semester tar tid att fixa det för chefen, gäller att hon får in alla vikarier.

Snart helg, guuud så skönt. Inget stress att man ska iväg tidigt, alla får sova och ta det lugnt...



Aj Aj Aj

Vaknade i morse med att vänster öga värkte som fan och fick en stor chock när jag kollade i spegeln. Var bara till att ringa till Hc efter 2,5 timmars väntetid ringde de upp och sa att jag måste träffa en läkare kl 15,30, vilken tid det ska ta. När jag väl kom dit fick man sitta i väntrummet ca 30 min med en gubbe som bara lära prata o prata om allt ointressant, den halv timmen var lång.

Jag fick gå in till en läkare som pratade med dansk brytning, förstod ungefär hälften av vad han sa. Kom fram till att jag fått in något i ögat så det har blivit en infektion. Nu ska jag ha i en salva 4 ggr om dagen i 6 dagar, fy sjutton.

Så kul har min dag varit, nu ska jag äta kebabtallrik. Barnen tjatar så mycket att de vill ha kebab ikväll så jag måste väll det då :)

Mitt nyårslöfte skiter sig totalt:

Träning -  dåligt med det
Nyttig mat - tror inte det
Rökning - Köpte en limpa när jag var till åland, säger ju allt
Tänka på mig själv - Har inte haft tid





Heja SAIK!

Sandviken klart för finalfesten!!!!

image27


Vin är gott!

Hejsan! Fredagen gick skapligt, bättre än jag trodde. Tog ett fint farväl av pappa men han kommer alltid finnas kvar inom mig. Fick besök igår kväll av M och J vi drack vin och pratade till 03,30 mycket trevligt och behövligt efter vad man varit med om dagen före.

Gjorde värsta maträtten igår, lax och spenatlasagne det var verkligen supergott. Tänk vad jag kan ibland, matlagning är inte min starka sida. Bara om jag har lust annars tycker jag det kan vara riktigt tråkigt. 

image26

M och lilla jag :) 

trött trött

Haft en väldigt trött dag idag, kommer väll efter. Har sovit dåligt på sistone, hoppas det vänder snart. Var fruktansvärt dum igår, solade alldeles för länge och det slutade med att jag ser ut som en gris. Allra helst på magen kunde inte knäppa jobbar brallorna, ni kan tänka er hur det såg ut. Hade stort bekymmer att försöka få dom att hålla sig på plats :)

Börjar närma sig fredag och det kommer bli en av de värsta dagarna i mitt liv, pappa ska begravas. Kommer defenitivt inte fixa det och hur ska det gå för lilla mamsen :(

Tur man har underbar familj och vänner som har hjälpt en igenom det här, tack ni är bäst. Puss på er!

image25 

två underbara bröder har jag! Måste försöka fixa kort på den andra brodern,
men det är inte så lätt....

Bwo

image24

Tänk vad jag gillar denna musik, längtar till de släpper nästa skiva!

Överlevde Åland!

Hejsan! Nu är man hemma efter en tokrolig Ålandsresa, det blir ju bara roligare och roligare. Träffar så mycket roligt folk, den här gången träffade vi ett gäng från Norrköping. Supertrevliga, var riktigt kul att partaja med dom.

Men hur trött är man då på en skala 1 - 10, kan säga att den ligger nog på 12. Jag somnade nog kl 6 på sön morgonen och klev upp och duschade kl 9. Det är inte många timmars sömn, men det är det värt. Nu vill man åka igen, men får hejda mig ett tag.

                 Favvo drinken, ännu en gång!

Två VIP kunder på Cinderella :)

RSS 2.0