Magnus Carlsson

Efter jobbet imorgon drar Carola och jag till Valbo och tittar på Magnus Carlsson. Han ska uppträda bara för oss :) och signera sin nya skiva. Cara Cola är mer frälst i han än vad jag är men inte tackar jag nej att titta på honom inte.





Nu är det bara till att hoppa i säng. Börjar jobba kl 07,00. Natti Natti allihopa!

Blossa Glögg!

Jaha, vad händer idag??

Ska jobba em och sedan blir det en film när jag slutar och ev lite blåbärsglögg. Har hört så mycket om den glöggen, måste bara prova.                          
                                                    

 

Nu är det dags för lunch och dra iväg till jobbet. Blir en lugn och stillsam helg. Är alldeles själv, barnen har åkt till tomteland över helgen. De får säkert hur kul som helst.

Fast jag sakner er redan tjejer!

Puss o Kram

Pysslat om mig själv!

Vilken härlig dag! Har varit till Ilinium och pysslat om mig själv med en lyxbehandling och det var hur härligt som helst.

Annars har jag inte hunnit med så mycket annat. Varit till mamma och hälsat på en sväng och sedan varit hemma och tagit det lugnt med barnen. Skönt att bara va och ta dagen som den kommer. Är inte så mycket sådant för mig har för det mesta fullt upp. Nu ska jag tända lite ljus och lägga mig på soffan och titta på persbrandt :)


                            
                                                                                          





3:e lediga dagen!

Vaknade med en sprängande huvudvärk men efter lite frukost och en dusch så känns allt mycket bättre. Kom hem vid 03,00 från en runda på stan. Var inte meningen att vi skulle gå ut efter singstar kvällen men vi hamnade på tonys och sedan vidare på lobby. Mycket folk ute fast det inte var löningshelg och mycket blandade åldrar, kul kul.

Ska fixa lite lunch och förbereda Fanny inför hennes dansuppvisning ikväll det kommer bli roligt att se. De är ju så duktiga och att de vågar stå på en stor scen inför så mycket folk det är verkligen starkt gjort. Det skulle jag aldrig våga, men dotter min är nog tuffare än morsan.

Imorgon jobbar jag eftermiddag skönt att få sova på morgonen, lång arbetsvecka framför mig. Ledig 1 dag och då ska jag till Ilinium på en lyx special behandling på 2 timmar, det ska bli jätte skönt att få pyssla om sig själv.

Stress!

Nu är jag lite stressad, har tagit det hur lugnt som helst idag med att pynta och städa. Broder med familj kom förbi en stund och Ida fick lite kläder efter Fanny hon blev överlycklig. Nu måste jag skynda mig med maten och gör mig iordning inför karaoke kvällen. Har ungefär 40 minuter på mig och det är inte mycket tid. Men så här är det alltid när jag ska ut på något. Kan inte bryta trenden :)

 

2:lediga dagen!

Godmorgon! Idag är jag skapligt trött kan man säga, sovit väldigt oroligt inatt. Drömt mycket om pappa. Men nu har man klarat av morgon duschen så man borde kanske kvickna till snart. Tjejerna ligger och bläddrar i reklamkataloger från leksaksaffärer och kryssar och kryssar. Kul att se hur mycket julen betyder för ett barn egentligen, var precis likadan själv.

Ikväll kommer Carola, Kicki och hälsar på, få se om jag klarar av att sjunga med dom. Börjar bli förskyld och lite ont i halsen men det får gå. Lite god dryck så är det bortglömt sedan.

Tror broder blev glad över presenten igår och tack för fikat det var grejer det :)

Nu ska jag tvätta och plocka ordning, har golvet kvar i Hannas rum sedan är det tjusigt värre. Mysigt att julpynta.

Vet inte om det börjar bli något fel på min dator?? Den har massa konstiga ljud för sig. Om man kunde fixa allt med datorer själv vad skönt det skulle vara.

Plikten kallar

Tjing Tjong




Änglar visst finns dom!


 
 Det är med en liten ilning man inser
att det faktiskt inte bara är inbillning.

Det finns någonting där ute
som vakar över oss





Min 1:a lediga dag!

Ska aldrig åka till jobbet och hälsa på innan jag ska till bolaget. Slutade med att jag hade en hel lista med drycker som skulle inhandlas, som tur va gick det bra endå. Var till Lindex och gjorde världens fynd till barnen, det var rea på hur mycket som helst. De fick fina tröjor och byxor så nu klarar de sig ett tag till.

Igår var jag och Carola till Kicki och hälsade på över en kopp kaffe och massor av kakor. Ska inte äta sånt där men det är ju så gott... Hon har ett riktigt fint hus, har nog aldrig stött på någon pyssligare människa någon gång.

Nu ska jag fortsätta städa innan jag och mamma drar till storebror på kalas han fyllde år i onsdags och vill nog inte att jag skriver hur mycket :)  Sedan blir det en lugn hemma kväll, var meningen att jag och Carola skulle sjunga lite ikväll men det blev ändrade planer så vi tar det imorgon istället.

Ibland förstår jag mig inte på vissa människor, vet inte vad de är ute efter??? Eller kanske det är jag som är komplicerad att förstå sig på. Vet inte, men hur som helst så struntar jag i det nu.


Over and out!!!

Vill ha!!!

En ledig dag och vad händer då? Jo, jag måste handla uppvisningskläder till Fanny. Dansuppvisningen är på söndag men min härliga dotter sa innan skolan i morse att hon ska ha med de nya kläderna till träningen imorgon och eftersom jag jobbar fram till träningen imorgon så är det bara att pallra sig iväg och shoppa. Är bara till att hålla tummarna att man hittar något som passar. Måste ha en ny vinterjacka själv oxå men det är svårt att bestämma sig den jag helst vill ha tillåter inte min plånbok mig att köpa för tillfället, snyft....   


                                            

         Vill ha, vill ha!!!!!!!!! 

                                                                                                                         

Det knallar och går!

Jaha! Vad har hänt sedan sist, kan väll lugnt säga att det händer faktiskt inte så mycket här. Har jobbat hela helgen som var och kommer jobba helgen som kommer, tråkigt. Var ledig igår och idag och det har varit helt underbart. Idag har jag varit till barnkliniken med min Hanna och sedan köpte vi lunch på Max, hur gott är inte det på en skala :) När vi kom hem plöjde vi igenom två filmer innan vi skulle hämta Fanny på skolan så det har varit en lugn dag. Har även suttit och haft Singstar duell med Fanny ikväll och det är superkul, Fanny börjar bli riktigt duktig och det är inte lika kul :)

Har faktiskt börjat förbereda inför advent, mycket viktigt att kolla så man har allt man behöver och att det funkar. Det är helt galet hur mycket jag tycker om julen egentligen, har nog fått det efter min lilla mamma. Den här julen vet jag inte riktigt hur den ska bli men jag vet iaf att jag är ledig i hela 3 dagar i jul och det ska bli riktigt skönt att få tillbringa julen utan att gå till jobbet.

Nä du Carola är det inte dags att det händer något roligt snart? Är riktigt långt till 10 januari när vi ska på den årliga karaoke festen i S-viken.

Måste bara sätta in lite lek bilder från 30-årsfesten!

  Mamma var helt galen i toapapper  :)

 Vem blev egentligen sötast om munnen??

     Vem klädde sig bäst som hamster??

Undrar var jag var någonstans när de här lekarna höll igång egentligen :)




Satt nog på ett bra ställe :)


Kommer nog fler bilder när jag har lust och ork.

Hej och Hå!!!


Veliga jag!

Just nu vet jag varken ut eller in men man måste nog chansa lite i sitt liv oxå men det är inte lätt. Tror att jag gör allt mycket mer komplicerat än vad det i verkligheten är. Man ska nog inte gå runt och känna att det är pest och pina och inte göra något åt det men jag tror att jag har fått en spark i baken efter den här helgen med C och kan göra det rätta men vi får se. Vill inte såra och vill inte bli sårad själv men något av det kommer det bli vad jag än väljer att göra, tyvärr.

Tyckte verkligen synd om Mamma igår hon var i kyrkan i lördags, minnesstund för Pappa. Allt kom tillbaka och hon var jätteledsen det kommer verkligen ta tid att kunna gå vidare. Lite dåligt samvete att jag inte var hemma och följde med henne dit men jag lära bara komma bort och tror inte jag hade klarat av att följa med henne till kyrkan. Var till Pappa i fredags och tände ljus och la dit en gravkrans och det är lika jobbigt varje gång jag åker dit.

Nu var det bara tråkigheter idag men det är så jag känner just nu, när ska jag komma på fötter igen?????










Stockholm

Det här har varit världens roligaste helg, en hel helg i stockholm. Utgång fredag och lördag känner mig lite sliten idag men det var det värt :)

Tack Carola, Sandra och Emma




Jag och Carola två som har jäkligt roligt tillsammans!! Synd att du är så dålig på bugg, stumpan :-)


RSS 2.0