Bildbevis!

Brorsan scrolla neråt så får du se :)

Presentbordet!

Några presenter jag fick

Guldfynd:

Ljusstakar
Glas-skål
Guldklocka

Presentkort i Valbo
Eltandborste
Lasse Åberg Tavlor
Dekorationslampa från Insperation
En till Lampa och en till
Skinnväska
Vin och vin och vin

Ansiktbehandling Lyx Special 2 tim på Ilinium

1 timmes hel kroppsmassage + badentre på Karisma City Spa

Massor av blommor

Ett riktigt fint konstvärk som jag verkligen uppskattade :)

Ursäkta men jag kommer inte på mera just nu, förlåt om jag glömt någon present. Det var en toppenfin födelsedag med alla som står mig nära.

Puss på er!    

Liten försovning!

Idag har jag verkligen vaknat på fel sida, vaknade 06,50 av att Carola knackade på dörren. Blev raketfart upp ur sängen och vi var på jobbet 06,58 då var det ingen fara vi börjar jobbet kl 07,00 :)

Hela dagen har varit konstig är rädd att jag börjar bli sjuk nu när vi ska åka till Sandra på fredag, det skulle ju vara typiskt. Vi har verkligen sett fram emot den här resan så det är bara att hålla tummarna att den blir av.

Har inte orkat lagt in några bilder från festen ännu med det kommer jag lovar!

Dagen efter!

Nu är man 30 år och festen blev riktigt lyckad och det tror jag att alla håller med om. Har världens sämsta kamera på telefon men tänk att man lyckades få bild på båda bröderna när de sjunger Sing Star, det var en riktig lyckoträff :)


                             

Benny!                       Roger!                        Benny + Cicci "Frugan"

Förberedelser!

Trött trött! Suttit och försökt fått ihop bra snapsvisor och lekar till imorgon men det går inte så bra. Alldeles för trött i huvudet fast jag sov till 10,30 idag. Har en j...a dator som inte funkar som det ska kan inte skicka e-post och det behöver jag som mest nu. Tur att jag fick låna Carolas dator så jag fick lite gjort ikväll. Undrar hur det gick för Annika och Jossan med efterätterna det fixade nog dom helt perfekt. Ska upp tidigt imorgon och fixa maten hemma hos Benny och cicci, brorsan ska ut på krogen ikväll få se hur pigg han kommer vara imorgon :)

Imorgon när man vaknar är man 30 år, jäklar vad det kommer kännas konstigt. Men det blir ju bara bättre och bättre :)

Måste till pappa och tända ljus imorgon, klart han ska vara med och fira hans dotters 30 årsdag.

Skål på dig älskade pappa, saknar dig så det gör ont i hela kroppen :(

Närmar sig helgen :)

Nu har Hanna tappat en till tand nu går det undan :)

Idag har det varit fullt ös på jobbet helt slut när jag kom hem är bara en dag kvar sedan är jag ledig i hela 3 dagar, ska bli så skönt. Helgen kommer närmare och närmare och planeringen är igång för fullt har det mesta under kontroll, trodde bara att det skulle bli något färre som kommer men jag har då räknat helt galet blir betydligt fler. Fast det är bara positivt.

Imorgon kommer jag hem vid 16,00 och sedan drar jag mamsen med mig och shoppar, en mor och dotter eftermiddag.

Har fått önskemål om att jag ska skriva en önskelista och det var svårare än jag trodde. Har kommit fram till att jag önskar mig inget speciellt det kanske är positivt för då har jag ju allt jag kan önska mig, eller  :)

Nu blir det att kolla på oskyldigt dömd och käka lite glass blev så himla glass sugen!

Ha det gött!!!


1:a Mjölktanden :)

Nu är det inte långt kvar på lördag blir man 30 år och det kommer vara fullt upp den här veckan tur att mina bröder har såna gulliga fruar som har erbjudit sig att hjälpa till med maten, Det kommer nog behövas. Känner mig inte pigg idag huvudvärk och trött skulle kunna sova hela dagen om det gick. Men det är mycket som ska göras som vanligt om jag bara skulle kunna tagga ned och låta dagen bli som den blir men jag måste alltid ha något inplanerat, varför är det så?

Min lilla tjej blev stor igår kväll, tappade sin första tand och hon blev överlycklig.
H - Men mamma det gjorde inte ont, tanden åkte upp o ned och nu ligger den här. Får jag pengar nu?

Barn är helt underbara!


Dags att äta lunch och hämta min stora tjej från skolan.

Hej hopp!

Vilken dag!

Shit vad jag är trött och sliten idag. Har legat och glott på tv fram till nu och jag som har så många måsten idag. Känner mig som om jag skulle vara 80 år är det 30-årskrisen som smyger sig på mig igen? Känner inte för någonting men jag ska ta mig i kragen iallafall och börja städa och tvätta, man gör ju inget annat :(

Var till min bror igår och hade en släng av terapi han är inte glad hur jag sköter mitt liv tror jag men allt är inte lätt och absolut inte en dans på rosor. Alla har inte ett toppliv som man har drömt om sedan man var liten, tyvärr.

Mitt största bekymmer just nu är hur jag ska orka med min 30-årsfest när jag känner mig så här det är så mycket att tänka på och jag har ingen aning vad jag ska bjuda på för mat än. Det ska vara något som är lätt och smidigt vad kan det vara? Måste försöka hitta på recept på en supergod bål oxå man vill ju att allt ska vara perfekt.

Dags att sätta lite fart här hemma ska hämta Fanny på skolan snart.

Tjillevippen!





Fanny 9 år

Idag är det kalas min Fanny fyller 9 år!

Fullt ös på morgonen nu ska det bakas tårta och städa undan lite inför kalaset.

Grattis älskling!


Sliten!

Jag är helt slut som människa, var till Maria idag och körde ett rejält pass med Wii Fit. Det var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, länge sedan man blev så svettig som jag blev av det där. Nu har det gått ett antal timmar och mina ben känns fortfarande som spaghetti ser inte fram emot morgon dagen kommer nog ha träningsvärk som aldrig förr.

 
                          

Man är inte världens vältränade tjej heller men det kommer sakta och säkert framåt :)

Kommer nog bli ett nintendo Wii i julklapp till mina barn det önskar de nog sig mest av allt :)

En stund framför tv:n sedan är det natti natti!


 


RSS 2.0