Nu e det nära......

Oj oj oj, vad jag är nervös....Nästan så att jag skulle kunna skita i laser operationen imorgon men har man väntat så länge så är det bara till att köra på. Jag fixar nog det här oxå som allt annat, no problemo....Vad skulle kunna hända? Kan inte va så farligt, känner ju två som gjort det och e supernöjda :) 

Spänningen är olidlig iaf... 

Nu ska jag börja sätta lite fart här hemma, igår hände det inte så mycket. Ska börja med att åka till min mors hus och kolla hur det ser ut inför visningen idag. Känns lite konstigt med massa okända människor som springer runt och rotar bland våra saker men det är ju ett måste. Om jag bara hade ork så skulle jag ha köpt det själv men lite svårt att ta hand om ett så stort hus själv. Är nog bäst att man lämnar det huset bakom sig och går vidare i livet, har kommit en bra bit på väg med mitt liv nu och det känns skönt. Det tar tid, jo jag vet.... Men snart så kommer allt bli så mycket ljusare i min tillvaro, har redan börjat :)

Sedan blir det den förbannade tvättstugan igen. Har ett berg av tvätt men man kan inte räkna med nå annat heller med tre underbara tjejer under samma tak :) Måste ta tag i all städ oxå och då menar jag precis allt. Kommer nog inte hända så mycket veckan som kommer så lika bra att göra det skinande rent innan den stora dagen är här....

Tänkte att det skulle bli en lugn söndag men men.....Fick det igår så bara till att sätta fart...............

Ha en underbar dag allihop så hoppas jag vi hörs snart igen....

Kram Kram

Jösses vilken dag :)

Nu ska det äntligen ske...Vet ni hur länge jag har längtat efter att kunna göra en ögonoperation. Hur länge som helst iaf men nu är det dags. Går inte beskriva den känslan som jag har inom mig nu...En helt oförglömlig dag :) Ett stort plus till personalen på Memira som var hur trevliga som helst...No problemo att åka dit igen och det står inte på :)

Hänt annars då....Jo, har haft en sån jäkla tur denna vecka. Grannen har bjudit på mat 3 dagar i rad nu, hur härligt är inte det på en skala :) Men jag har hjälpt till lite oxå, diskade iaf idag :) ska bjuda igen på fredag, då blir det en av favvo maträtterna för mig o mina tjejer. Tacos :)

Varit duktig och skurat hela toaletten idag så nu är det skit förbud där :) Kul att man har gjort nått på hemmafronten idag.

Kort sammanfattning så har det varit en helt underbar dag :))

Natti Natti alla mina vänner!!!!

Nyhet :)

Säger bara oj oj oj, nu är man inne :) Fått hjälp med att kunna utnyttja spotify, man är då tidigt ute med såna här nymodigheter :)) Inte illa pinkat att nu e man som alla andra, på vissa plan kanske. Går inte in på djupare detaljer :)

Vill skänka en tanke till min faster som tog sitt sista andetag den 12/4....Tråkigt men sant. Visste att det skulle hända men inte att det skulle gå så här fort. Är verkligen glad över att jag och bror var dit med en blomma i påskas och blev ännu gladare när min kusin berättade hur mycket hon uppskattade vårat besök :) Men nu så faster vila i frid och hälsa mamma och pappa så mycket <3 Vet att pappa tar emot dig med öppna armar ........




Jaha, undrar när man ska komma till sängs inatt då???? Sov inget inatt, inte på hela dagen och inte än..... Förstår inte hur man orkar men men... Allting går

Tror inte jag får plats i sängen heller, två skönheter är duktiga på att bre ut sig. Får väll försöka trycka ned mitt feta arsel mitt emellan och hoppas man inte får tänderna utslagen. Brukar åka på några smällar när man lägger sig mitt emellan dom. På egen RISK heter det....

Fanny var till tandläkaren ikväll och det var bara positivt allt fungerar som det ska och det ser fint ut :) Heja tjejen som du kämpar med den...Du är så duktig så :)




Mina änglar....Vad skulle jag göra utan er....Finns inte
Älskar er så mycket <3 <3 <3

Tack gud för att du hjälpte mig med spotify :) :) :)

Kramar!!!!!!


I got a feeling :)

Snart är helgen över och jag sitter och bara vill vrida tillbaka klockan till i fredags...... Haft en super trevlig helg men den gick över alldeles för fort.... Haft trevligt sällskap och fått prata med mycket roliga människor :)

Hur man mådde i lördags går jag inte in på i detaljer...Kan bara säga att jag har då aldrig mått så dåligt någonsin och undrar vad det beror på :) kanske för mycket mora-nisse och dalaluft :) Eller att man inte äter som man ska och hur ska man få det att funka???? Tjatar på barnen att de måste äta men själv är man 31 år och har inte lärt sig det än...och nu har man då så mycket annat att tänka på, men bara positivt iaf :)

Men nu börjar en ny vecka och bara till att återgå till den tråkiga vardagen. Ibland vill man bara drömma sig bort och stanna där för alltid. Kan man inte få göra det, snälla ...... Men drömmar kan ju slå in sägs det :)

Har iaf fått lite gjort idag och kan ni tänka er. Helena har bytt till sommardäck och blev inte rädd för att få lite skit under naglarna... Rätt så sexigt med svarta händer :) Och städat, nu är det så skönt att sitta och njuta av ett nystädat hem åtminstone för en dag .....Så det brukar va, när man e precis klar så är det bara till att börja om....

Imorgon ska jag försöka börja mitt nya liv....Vad tror ni om det??? Carola och jag drar ut på en långpromenad imorgon fm, sen ska Maria och jag skaffa gymkort, nu jäklar ska det hända grejer....Har jag sagt många ggr men nu menar jag allvar :)


Yes :)

Säger bara en sak.... Nu ska det ske :))
Nu ska Helena utforska lite :)

Ha en bra fredag kväll allihopa.

kram på er!



Min minsta skönhet :)



Älskar dig så mycket stumpan.... trött efter en hel dag på leklandet i Gävle :)

Min största skönhet :)



Älskar dig så mycket stumpan.....

En dag till.....

Tänk att man klarade av den här dagen på jobbet oxå, trodde jag inte..... Har nog aldrig varit så jobbigt som det är nu, alla mår skit och mycket sjukskrivningar. Undrar vad det beror på, Jo, dagens vårdarbete ser ut så... Tyvärr....fast man var helt slut så har jag verkligen legat i idag, duktig du Helena :) Ibland måste man få berömma sig själv, är ju ingen annan som gör det :)

Har sedan jobbet - Städat, promenerat, handlat och hälsat på min bästaste Maria :) Druckit en hel del med kaffe så nu blir man väll vaken halva natten....Få se hur det går när man ska jobba 7-15,30 imorgon, är inte så morgonpigg av mig. Vill helst ligga betydligt mycket längre än jag får. Min snooz knapp börjar bli bra utnött nu :)

Men efter morgondagen så ska jag njuta av några lediga dagar, tack för det.....

En sak gjorde jag inte idag som jag absolut skulle göra. Gå till pappas och mammas grav :( Får riktigt dåligt samvete när jag inte går dit med jämna mellanrum.... Men inners inne vet jag att de förlåter mig...



Oj, vad datorn är tyst ikväll, kanske beror på att jag har dammsugit bort en hel del råttor ur den :) Var verkligen på tiden att de försvann därifrån så det blev tyst här hemma.....

Kan inte förstå vilken abstinens jag har efter Åland, blir ju bara värre o värre.. tror fasiken att det börjar bli dags att söka hjälp :) Men det står inte på förrän vi sitter där igen Carola :)



Dagen efter och det är karaoke på G och några....:)

Over and Out!!!

Ibland fastnar man nätt o jämt :)


Nu är jag på G :)

Ok, jag har lovat att jag ska hålla mig uppdaterad så bara till att försöka hålla det nu då :) Som ni ser så överlevde jag kryssningen men det var bara nätt o jämt oxå....Har nog aldrig varit så trött någongång när man kommit hem, tog nog ca 1 vecka innan jag blev människa igen. Mycket tok blev det och mycker redbull och mycket minttu, precis som det ska vara på en kryssning :) Det värsta av allt är att det blir bara roligare och roligare för varje gång vi åker så nästa är redan bokad, sjukt :)

Hänt idag då......Jo, jobbade till 15,30 åkte sedan hem och slängde i mig lite mat. Jo, det är sant Helena har ätit fast jag inte har barnen denna vecka... Bara det är ju värt en eloge, eller hur sjutton det stavas :)

Kände en liten saknad efter bror med familj idag så jag pallrade mig dit och hälsade på och tur var väll det. De bjöd på tårta fast den här grisen skulle ju egentligen inte ha något men snålvattnet rann och jag kunde inte hejda mig :) Fick även krama om mina söta brorsbarn, de är ju för goa och förstår att de gillar att kramas med en sån här härlig faster som dom har :)

Skulle kunna skriva hela natten men det finns en som väntar på mig nu så jag fortsätter imorgon :) *Ler*

Ska krypa tills säng och invänta ytterligare en jobbardag... 07,00-15,00 säger bara Jippiiii kayeeey. Eller hur????

Natti Natti alla där ute !!!!!

Kram på er.

RSS 2.0