Pappas dag!

Idag är det pappas födelsedag. Var till graven och tände ett ljus och fick en så stor sorg av saknad efter honom, igen....... Och när Fanny kramade gravstenen och sa grattis morfar jag saknar och älskar dig då brast den ändå mera.

Jag kommer ihåg allt som hände med pappa sista tiden han var i livet och då menar jag allt. Sista dagen finns minut för minut kvar i minnet det känns som att allt hände igår......


Har varit hem till susann på mat ikväll och hur skönt var inte det att bli bjuden på mat efter jobbet, ska dit imorgon oxå. Jag har säkert lika tur då :)

Nu ska jag lägga mig, ska försöka somna i tid för en gångs skull. Inatt blev det runt kl 01,00 och sedan upp och jobba till kl 07,00 ingen hit precis.

Jobb jobb.......

Vilken tråkig helg, jobbar o jobbar. Var till bror och fick lite fika idag för hans dotter fyller 12 år imorgon, stora tjejen.

Hoppas att melodifestivalen är bättre ikväll än den var förra lördagen. Kan bara beskriva den med ett enda ord, SKIT.

Skulle annars vilja vara ledig denna  helg när det är så fint väder och mysa med mina flickor, känner att jag aldrig hinner

göra något roligt för dom, varför måste man jobba heltid?????? Om man ändå kunde vara ledig mera............

Kram på alla hjärtansdag allihopa!!!!!!

Hmmmmm!

Tycker inte om mig själv för tillfället !!!!!!







Saknad.....

Blev inget nu heller men den 28 februari måste det bli av annars blir jag tokig, 3:e gången gillt :)
Men det är skönt att vara ledig i 3 dagar och bara vara hemma och bara va.


Har bara pappa att ta hand om denna helg, imorgon har han varit borta i ett år. Saknar han så fruktansvärt mycket och det
kommer nog vara så resten av mitt liv.


Ny vecka!

Åh, vad hemskt. En lång arbetsvecka. Sitter bara och tittar på klockan idag, ska iväg och göra ett skift mellan 13,00 - 21,30, Vill inte. Känner bara för att ligga på soffan och titta på film idag. Men det ordnar sig när man väl kommer iväg. Hade en jobbig start på dagen. Började kl 08,15 med att bilen inte startade och Fanny skulle till skolan. Bara till att promenera till mamma och låna bilen i 18 graders kyla, fy vad vi frös.

Nu tycker jag att alla kan hålla tummarna för Carola och mig så vi kan åka till Åland på Lördag och få en toppen helg. Jag behöver verkligen komma iväg och partaja lite.

Nu måste jag fixa lite mat, plikten kallar snart.........

Hej hopp!

Jaha, hur känns det idag då. Jo, tack bara bra. Var meningen att man skulle vara fruktansvärt bakis idag men så blev inte fallet. Carola blev sjuk så vi sköt på resan i 1 vecka. Hoppas att den blir av nu den 7/2 istället, nu kan ingenting stoppa oss =) Vill verkligen åka!

Annars tänker jag ha en lugn hemma dag och inte göra speciellt mycket, gud så skönt. Var och åkte skridskor med mina underbara barn igår och det var riktigt roligt. Fast jag höll på att få kallbrand i mina fötter så stod jag ut en bra lång stund bara för att få se dom åka, de har en jäkla fart på skridskorna :)

Nu ska jag fixa lite lunch och njuta av sista lediga dagen innan några jobbiga arbetsdagar kommer över mig.

Puss o Kram

RSS 2.0