Sommar och sol

Hej hej! Har haft en helt underbar helg på länge, var så sjukt roligt. Var till Åland och släppte loss med fint väder, goda drinkar och roligt sällskap kan inte bli bättre. Ska försöka uppdatera lite mera om resan senare.

Idag har jag legat på stranden hela dagen, badat och solat. Mina barn ser ut som två pepparkakor en annan har väll fått lite färg men inte som dom. Är det lika fint imorgon så blir det stranden hela dagen igen, jag ska bli kanonbrun jag ger mig inte :)

Det bästa med kvällen var att jag har sett BWO, de var med på allsång på skansen de är sååååå bra. Kan inte smälta att jag har kramat Martin :) Var riktigt mysigt och har nog aldrig varit så nära att få en hjärtinfarkt någon gång :)




Tjingeling!

Tisdag!

Hej hej! Kan bara säga att ön Hedesunda blir det absolut flera gånger tror jag har fått ett nytt intresse. Dags att börja gå den där bugg kursen med Hasse snart, carola har tjatat länge nu :)

Idag ska jag till sandviken och inhandla det sista inför fredagen, åland igen :) Jag har en topp och ev en kjol kvar att köpa sedan är hela utstyrseln klar, Blir dyrt det här men kul är det. Sedan ska jag till Lola och färga håret ser för hemskt ut nu måste piffa till mig lite.

Imorgon händer det jag får se min Martin live tror ni jag har längtat länge efter att få se BWO men nu är det inte långt kvar. Jag ska till torget i Gävle tidigt imorgon så man får en bra plats. Maria och jag får bänka oss där när vi vaknar och sedan kan ingen rubba oss vi ska stå längst fram.

Nä nu ska jag och Hanna äta frukost vi har sovit länge idag, skönt med semester. Fanny sover hos en kompis kommer  hem snart därför att Sandra ska låna mina barn ett tag idag och hitta på något kul. Gulliga Sandra du är snäll du men du måste vara rädd om mina tjejer idag nu.

Tjing Tjong!

Hedesunda

Ikväll ska det verkligen bli kul ska till ön Hedesunda och titta på Lasse Stefanz, märks det att jag blir 30 snart ? ?

Ska faktiskt inte gå in och dansa ska köra mamma och moster är deras privat chafför ikväll, Maria följer med så vi hittar nog på något att roa oss med under tiden. Kan nog hända att vi går in till slut och tar en svängom :)

Kanon väder idag det är verkligen passande eftersom min semester har börjat nu och då kommer värmen, härligt.
Nu är det bara en vecka kvar till jag åker till Åland det började med att jag, Carola, sandra och Emma åker och nu är det Maria, Jonas och några till från Åkersberga som oxå tänker åka det ska verkligen bli roligt, ser jag fram emot. Man har inte tråkigt i det sällskapet så det här kommer nog bli en resa man aldrig glömmer :)

Nu ska jag göra mig iordning för dansbandskvällen, vi hörs!






Tungt !!!

Nu börjar det bli riktigt tungt på jobbet men ska göra allt för att orka de här sista två dagarna ska bli så skönt kl 15,00 på söndag är det semester :)

Haft en tung period ett tag, går upp och ned efter pappas bortgång det är det som är det jobbiga att det bara kommer över en utan förvarning. När ska man kunna gå vidare det tar verkligen tid.

Tycker inte jag kommer någon vart med varken det ena eller det andra. Men så är det kanske om man är en sådan velpotta som jag är!



 

RSS 2.0