Min helg!

I helgen har det varit lugnt, varit hemma o degat. Var meningen att jag skulle på 40-årsfest men då blir man sjuk istället, för jäkligt :-(  Lördagen gick mest åt med att baka pepparkakor med flickorna, visade mina talanger med att bränna en hel plåt, tog sedan en liten tid med att jag fick skotta loss dom från plåten :-)

Idag lära man klä på sig och gå ut och göra snögubbar med H o F, vi gjorde ett kanonjobb. Järbos snyggaste snögubbe blev till..

 Kolla in min nya mössa,          Vilket mästerverk :-)
                           Sååå, snygg!


Oooops!!

image6

Tänk om man skulle bli anfallen av denna :-)   Rädd, eller ? :-)

Fredag!

Var och hälsade på mamma & pappa igår, var ett tag sedan. Pappa var det som vanligt med ingen förändring sen sist jag såg honom, skönt :) Idag är det Fredag och ledig från jobbet, skjutsade F till skolan och nu är det bara jag och H hemma. Vi ska mysa en stund och sedan blir det åka till Sandviken och shoppa lite, F ska på kalas och vi måste ha en present. Sedan har man ju alla måsten när man är ledig som att tvätta, dammsuga & torka golven i alla rum, matlagning, stryka, putsa fönster ( Här har man börjat julstäda :) Är det någon som känner igen sig ? Ska jag göra någon nytta på min lediga dag är det bara att sätta igång då, i helgen kommer det inte hända så mycket, jobbar.

Hej hopp gummi......

Ska man skriva idag då!

Idag har det inte hänt något speciellt, man gör väll inte så mycket annat än jobbar. Efter en sömnlös natt och börjat jobba kl 7 är man ganska trött. Förresten det är jag varje dag nu, måste ju vara nå fel...  Längtar till den 1 dec då blir det annat, åland på tapeten. Kommer bli så jäkla roligt, där är man då inte trött. Har aldrig haft tråkigt på Cinderella :) Ska hälsa på M  ikväll o språka lite, vi som aldrig har något att prata om :) Nä nu blir det soffläge sedan ska jag käka lite innan jag åker, ikväll blir det pizza orkar bara inte laga något.


Brorsans bröllop från aug!

image7


image8

Det var ett helt underbart bröllop, de var så fina!                   Kolla älghuvvet :)


Ett gott skratt förlänger livet!

Äntligen helg kan man då inte säga idag, jobbar hela helgen :( Redan trött hur ska det här gå....
Idag har det varit hur kul som helst på jobbet, C  o jag kan då verkligen roa oss. Sedan om det är någon som förstår våran humor det är en annan sak, eller hur Lola? Nä nu ska jag öppna en flaska vin, få se hur det här slutar :)


Varför är det toppen att vara kvinna :)


1. Gratis drinkar.

2. Gratis middagar.

3. Gratis biobesök (fattar du galoppen?).

4. Du kan krama din väninna utan att behöva fundera ifall hon tror att du är homosexuell.

5. Du vet sanningen om huruvida storleken har betydelse.

6. Om du har sex med någon och inte ringer personen nästa dag, är du ändå inte djävulen.

7. Kondomer gör ingen märkbar skillnad när du njuter av att ha sex.

8. Brad Pitt.

9. Om du är otrogen mot din partner, så antar folk att det beror på att du känner dig känslomässigt försummad.

10. Du behöver aldrig undra om hans orgasm är verklig.

11. Du har en ursäkt till att vara en riktig hagga minst en gång i månaden.


Vilken dag!

Dagen började tidigt som vanligt, Ska man inte upp till jobbet så är det alltid något annat. Idag var det tandplågaren, fy sjutton. Annars har det varit en slapp dag inte gjort något speciellt alls.

Snart fyller min äldste bror 40 år, hoppas att han har världens 40-årskris :) Vad ska man köpa i present till honom då???


 


Kanske en sådan här, vi få se!


Syskonkärlek (Ibland)

image1

Här är mina underbara tjejer!

RSS 2.0